Rosenmetoden

ROSENMETODEN handlar om förändring –

från den person du tror att du är till den du verkligen är.

I slutändan kan du inte vara någon annan.

MARION ROSEN

Rosenmetoden är…

en mjuk, inkännande och avslappnande behandling som löser upp muskelspänningar i kroppen. Behandlingen bidrar till djup fysisk, mental och emotionell avspänning, djupare andning och ökad kroppsmedvetenhet.

Med hjälp av den mjuka, lyssnande och kravlösa beröringen blir du mer inkännande och uppmärksam på vad som händer i kroppen och kan släppa på kroniska och långvariga muskelspänningar som har skyddat dig och hållit dig tillbaka. Avspänningen kan ge dig tillgång till omedvetna känslor och minnen. Genom beröring och ord kan du komma i kontakt med dig själv på en djupare plan. Den självmedvetenheten leder till förbättrad hälsa och välbefinnande så att du kan leva ditt eget liv och förverkliga dina egna drömmar.


Rosenmetoden kan ge en helt ny känsla av

frihet till både kropp och själ.


Rosenmetoden skapades av Marion Rosen som föddes 1914 i Tyskland och flyttade till USA där hon arbetade som sjukgymnast under många år. Hon utvecklade metoden utifrån hennes egna upplevelser kring sambandet mellan kronisk smärta, andning och undertryckta känslor.

Forskning visar att Rosenmetoden kan ge förbättrad fysisk och psykisk hälsa, ökad medvetenhet om sambandet mellan kropp, känslor och tankar samt utökad kraft att genomföra livsförändringar.

Rosenmetoden är godkänd av Skatteverket som avdragsgill friskvård så du kan använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

BEHANDLING

Behandlingen utförs på en massagebänk där du först ligger på mage och efter halva tiden på rygg. Du får en filt över de områden som inte behandlas.

Terapeuten arbetar med mjuka och lyhörda händer som möter spänningar i kroppen. Beröringen ger kroppen möjlighet att släppa djupa kroniska spänningar och du kan komma i kontakt med dig själv och dina känslor. Behandlingen bidrar till djup avspänning, ökad kroppsmedvetenhet och självinsikt, djupare andning och ökat välmående.

Kontakta gärna mig om du har några frågor eller funderingar kring behandlingen så kan vi tillsammans avgöra om denna behandling passar dig just nu.

FÖR DIG SOM…

  • Lider av fysisk smärta, t.ex. i rygg, axlar och nacke
  • Har huvudvärk eller migrän
  • Lider av utmattningssyndrom, stress eller sömnproblem 
  • Har kroniska långvariga muskelspänningar
  • Har svårt att slappna av i en stressad vardag
  • Vill uppnå större kroppsmedvetande
  • Söker ett bättre välbefinnande och ökad självkännedom
  • Söker en fysisk eller känslomässig förändring

STARTERBJUDANDE

Är Rosenmetoden ny för dig kan du välja starterbjudandet.

3 BEHANDLINGAR för 2000 kr


Närvaro, lyhördhet och fint bemötande,
tack Esther ❤️

Carina G.


Jag hade en så fin upplevelse och kom med hjälp av Esthers närvaro och varma, intonade händer, i djup kontakt med mig själv, min essens.

Ulrika D.


Varm och avslappnad upplevelse som avlägsnande mina spänningar i nacke och axlar. Stort tack!

Agneta S.