Boka

Du kan boka genom att klicka på “Boka” knappen. Hör gärna av dig om du inte hittar en passande tid i kalendern så kan vi hitta andra alternativ. 

För mer information vänligen kontakta mig på 076 003 9363 eller maila: esther@balansdemar.se

ALEXANDERTEKNIK

Privatlektion 30 min: 575 kr

Privatlektion 45 min: 800 kr

Starterbjudande 3 privatlektioner: 2000 kr

Paket 5 lektioner: 3600 kr

Paket 10 lektioner: 7000 kr

Introduktionskurs: 300 kr

AQUA WELLNESS

Kontakta gärna mig för mer information.

ROSENMETODEN

Behandling: 800 kr

Starterbjudande 3 behandlingar: 2000 kr

Paket 5 behandlingar: 3600 kr

Paket 10 behandlingar: 7000 kr

ROSENRÖRELSER

Kursavgift 10 ggr: 1600 kr

Klippkort 5 ggr: 900 kr

Du kan välja om du vill anmäla dig till hela kursen eller köpa ett klippkort på 5 ggr. Är du intresserad av kursen men har aldrig provat Rosenrörelser tidigare, är du välkommen att prova en gång gratis. Är du pensionär eller sjukskriven har du 10% rabatt.

Balans de mar är en del av Stockholms FaR® ledarnätverk och har ett introduktionserbjudande till personer med ett FaR®. Vi erbjuder 10% rabatt på ordinarie priser för dig som fått fysisk aktivitet på recept.

Alexanderteknik kostar 720 kr/lektion och paket 5 lektioner kostar 3250 kr. Rosenrörelser kostar 800 kr/klippkort 5 gånger.
Visa upp FaR®-recept och legitimation vid köp.

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.


BETALNING OCH AVBOKNING 

Du kan betala kontant, via swish eller faktura.
Av- och eller ombokning måste ske 24 timmar innan ditt besök, annars utgår full debitering.

PRESENTKORT

Du kan också ge bort ett presentkort på lektioner i Alexanderteknik, behandlingar i Rosenmetoden eller kurser i Rosenrörelser. Presentkortet kommer i form av ett vackert kort i kuvert.


Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund i Sverige och arbetar efter etiska regler, har tystnadsplikt och är ansvarsförsäkrad. Balans de mar är godkänd för F-skatt.