Kurser

Kurserna hålls i Stora salen på Hälsans Hus. Är du pensionär eller sjukskriven har du 10% rabatt.
För information om kurserna kan du kontakta mig på 076 003 9363 eller maila: esther@balansdemar.se

ROSENRÖRELSER

ONSDAGAR 18.00-19.00

KURSSTART 27/9
10 veckor v. 39 – v. 49
Uppehåll v. 44

Kursavgift: 1600 kr (10 gånger)

Klippkort: 900 kr (5 gånger)

Enkla och mjuka rörelser som görs till musik och skapar avslappning samt ökar kroppsmedvetenhet och rörlighet. Rörelserna är bra mot stress och för att lindra smärta.

Rosenrörelser löser upp muskelspänningar och ger bättre kroppshållning, balans och friare andning. Rörelserna utförs utan ansträngning och med uppmärksamhet på vad som sker i kroppen. Alla muskler och leder får röra sig i sitt fulla omfång.

Du kan välja om du vill anmäla dig till hela kursen eller köpa ett klippkort på 5 ggr. Är du intresserad av kursen men har aldrig provat Rosenrörelser tidigare, är du välkommen att prova en gång gratis.

ALEXANDERTEKNIK

ONSDAGAR 19.15-20.30

INTRODUKTIONSKURS 27/9

Kursavgift: 300 kr

Alexanderteknik är en metod som ökar kroppsmedvetenhet och hjälper dig att hejda onödig spänning och belastning i kroppen. Genom att förändra hur du vanemässigt använder din kropp kan du återfå din naturliga balans, koordination och rörelsefrihet.

I den här kursen får du en grundförståelse av Alexanderteknik som kan hjälpa dig att bli mer närvarande och i kontakt med din kropp.

Alexanderteknik är för dig som har smärta i kroppen (t.ex. rygg, nacke, huvudvärk eller migrän) och för dig som lider av stress, ångest eller andningsproblem. Tekniken passar även för dig med ett intresse för personlig utveckling.