Hej!

Jag som driver företaget Balans de mar heter Esther Palomar Perez, jag är född och uppvuxen i Barcelona, Spanien, men bor och arbetar sedan flera år i Sverige. För mig har hälsa och välbefinnande – och personlig utveckling – alltid varit viktiga ingredienser i livet. Namnet Balans de mar är en kombination av mitt spanska ursprung och min känsla för Sverige. Balans måste man ha för att må bra. De mar = från havet. I fiskebyn Arenys de mar utanför Barcelona hittade jag en gång mitt eget välbefinnande, eller kort sagt: mig själv.

Ska själen må bra, måste kroppen må bra, och för att ta hand om sig själv finns flera vägar att gå.

Jag arbetar med två vitt skilda metoder: Massage samt Alexandertekniken – en metod för att bättre lära känna sin kropp och använda den på rätt sätt för att undvika belastning och skador. Läs mer om de olika behandlingarna under respektive flik i menyn.

Välkommen!

Esther Palomar Perez

 

 

 

.

.